Home » Geen categorie » Operatie voor Geens in november

Operatie voor Geens in november

Operatie voor Geens in november

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Clément Geens (ATP-281) zal een tijdje niet kunnen tennissen. In november moet hij zich aan zijn rug laten opereren en daarna zal de jonge Belg een tweetal maanden moeten rusten.

De 20-jarige Geens begon het seizoen als nummer 411 van de wereld en maakte een knappe sprong naar de top driehonderd, met als piek plaats 245. Het seizoenseinde verloopt echter minder goed voor het talent. Hij verloor vijf keer op rij in de eerste ronde, onder andere op de Ethias Trophy in Bergen.

Eerst speelt Geens nog drie toernooien in Marokko en Tunesië en daarna moet hij zich in november laten opereren. De reden van de operatie is een kiste op een slechte plaats in de onderkant van de rug. Deze kiste is genetisch gegroeid en geeft een risico op een infectie.

Geens reageert ontgoocheld op het nieuws: “De wonde moet natuurlijk genezen. Het is een traag genezingsproces en daarom moet ik een tweetal maanden rusten. Daardoor zal ik pas tegen eind januari op niveau terugkeren. Het is spijtig maar ik zal er moeten doorgaan”, reageert Geens bij de Waalse tennisfederatie, AFT.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws