Home » ATP » Opnieuw virtueel toernooi: Serena Williams en Gigi Hadid tegen Osaka en Hailey Bieber

Opnieuw virtueel toernooi: Serena Williams en Gigi Hadid tegen Osaka en Hailey Bieber

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

De Mutua Madrid Open Virtual Pro (Spanje, € 150 000) is nog niet afgelopen of er staat al een volgend virtueel tennistoernooi op de planning. Dit keer op de Nintendo Switch.

Het bekende sportmanagement bedrijf IMG organiseert, samen met het entertainment agentschap WME een Mario Tennis Aces-toernooi op de Nintendo Switch. In de #StayAtHomeSlam zullen tennissterren het tegen elkaar opnemen met aan hun zijde bekendheden uit Hollywood en andere sporttakken. Blikvangers zijn Serena en Venus Williams, Naomi Osaka, Madison Keys en Maria Sharapova bij de vrouwen en Kei Nishikori, Taylor Fritz en Kevin Anderson bij de mannen. Zij nemen het op tegen o.a. Gigi Hadid, Hailey Bieber en Seal. Iedereen zal in de huid kruipen van een bekend Mario-figuurtje.

Uiteraard wordt er ook voor het goede doel gespeeld. Elke deelnemer krijgt 23 000 euro om aan een goed doel naar keuze te schenken. De winnaar van het toernooi krijgt nog eens 920 000 euro extra om weg te geven.

De presentatie van het toernooi is in handen van John McEnroe en YouTuber iJustine.

Het virtuele evenement vindt plaats op zondag 3 mei en gaat van start om 22u Belgische tijd. Je zal het live kunnen volgen op de Tennisplaza Livestream pagina.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS