Home » Optima Open » Optima Open 2013 strikt Boris Becker en Yannick Noah

Optima Open 2013 strikt Boris Becker en Yannick Noah

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Gewezen tenniskampioenen Boris Becker (Duitsland) en Yannick Noah (Frankrijk) zijn de eerste grote kleppers die present tekenen voor de vierde editie van Optima Open. Dat maakte de organisatie van het ATP Champions Tour toernooi in Knokke-Heist afgelopen week bekend.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

“Na drie succesvolle edities, is het tijd voor de nieuwe generatie tennislegendes, de generatie die roem maakte na Björn Borg en John McEnroe”, aldus toernooidirectur Andy Hancock. “Boris Becker en Yannick Noah zijn absolute topspelers die hun naam in de tennisgeschiedenis gebeiteld hebben.”

Becker won zes grandslamtitels in zijn carrière. Noah schreef in 1983 Roland Garros op zijn naam.

Optima Open maakt deel uit van de ATP Champions Tour, een serie van internationale toernooien voor de ‘living legends’ van het tennis die het professionele circuit tenminste een jaar verlaten hebben en 35 jaar of ouder zijn.

Dit jaar vindt Optima Open plaats van 15 tot 18 augustus in de Royal Zoute Tennis Club in Knokke-Heist. De volgende namen worden eind april aangekondigd.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS

Roberto Bautista Agut - © Richard van Loon (tennisfoto.net)

Vierde reekshoofd onderuit op European Open

Vierde reekshoofd Roberto Bautista Agut (ATP-20) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de kwartfinale op de European Open in Antwerpen (België, ATP 250). De Hongaar Marton Fucsovics (ATP-39) was in drie te sterk voor de 33-jarige Spanjaard.

LEES MEER