Home » Optima Open » Optima Open maakt eerste namen bekend

Optima Open maakt eerste namen bekend

Optima Open maakt eerste namen bekend

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Van 13 tot 15 augustus vindt de zevende editie van de Optima Open plaats in Knokke. Na een jaartje afwezigheid keert John McEnroe terug naar België. Ook Thomas Muster en Henri Leconte zijn van de partij.

John McEnroe © Philippe Buissin (IMAGELLAN)
John McEnroe © Philippe Buissin (IMAGELLAN)

De zevenvoudig Grand Slamwinnaar McEnroe zal voor de vijfde keer afzakken naar de Belgische editie van de ATP Champions Tour. ‘Big Mac’ speelt dubbel op zaterdag en zal op zondag een exhibitiematch tegen Leconte afwerken. Op maandag 15 augustus sluit de Amerikaan af met een dubbelpartij. “Ik kijk ernaar uit om terug naar België te komen voor alweer een nieuwe editie van Optima Open. Ik speel graag in Knokke-Heist en de Belgische fans zorgen steeds voor een warm onthaal”, vertelt McEnroe.

Muster viel vorig jaar in voor de geblesseerde Greg Rusedski en moest toen tegen Xavier Malisse de duimen leggen in de halve finale. “Ik kan nu eindelijk meespreken over de geweldige Belgische reeks van de ATP Champions Tour en ik ben dan ook heel blij er dit jaar terug bij te zijn. Ik ben al aan het trainen!”, geeft Muster toe.

Als sinds de start is Leconte dé publiekslieveling van de Optima Open. Ook dit jaar is hij weer present. “Ik zou voor geen geld van de wereld Optima Open willen missen. Ik hou van de speciale sfeer en ik kijk er elk jaar naar uit om mijn kompanen terug te zien. Het is niet voor niks mijn zevende deelname”, aldus de Fransman.

[alert type=”info” title=”Ticketinfo”]
Tickets voor Optima Open 2016 zijn verkrijgbaar op www.optimaopen.be.
Prijs ongenummerde tickets: 30€. Prijs genummerde tickets: 35€.
[/alert]

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws