Home » Optima Open » Optima Open strikt Clijsters voor vijfde editie

Optima Open strikt Clijsters voor vijfde editie

Optima Open strikt Clijsters voor vijfde editie

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Dinsdag maakte de organisatie van de Optima Open bekend wie de affiche van komende zomer zal toppen: John McEnroe en niemand minder dan Kim Clijsters. Zij moeten het publiek van 14 tot 17 augustus naar De Royal Zoute Tennis Club in Knokke-Heist lokken.

McEnroe zal elke dag op de Optima Open te zien zijn, Clijsters werkt op haar beurt dan weer een gemengde dubbel af op 16 en 17 augustus. Het is de eerste keer sinds haar Kim Clijsters Invitational in december vorig jaar dat het publiek de Limburgse nog eens aan het werk kan zien. “Ik vind het super om deze zomer nog eens in openlucht te tennissen voor eigen publiek”, laat Clijsters optekenen. “Knokke-Heist is een prachtige locatie en ik hoor van veel collega-spelers dat de sfeer op de Optima Open top is én dat de zon altijd schijnt dus maak ik met veel plezier tijd om mijn tennisspel nog eens uit de kast te halen.”

John McEnroe - © Philippe Buissin (IMAGELLAN)
John McEnroe – © Philippe Buissin (IMAGELLAN)

Ook John ‘Big Mac’ McEnroe is verheugd dat hij opnieuw naar België kan afzakken. “De Optima Open is één van de beste ATP Champions toernooien ter wereld, er hangt een leuke sfeer en het publiek is steeds erg enthousiast. Ik kijk er ook naar uit om Kim nog eens te zien. Heel leuk dat zij dit jaar ook mee zal spelen.”

De Optima Open is de Belgische manche van de ATP Champions Tour, een serie van internationale toernooien voor de living legends van het tennis die het professionele circuit verlaten hebben en 30 jaar of ouder zijn. Tickets kunt u bestellen via www.optimaopen.be en kosten € 30, € 35 en € 40.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws