Home » WTA » Osaka wordt mede-eigenaar vrouwelijke voetbalploeg

Osaka wordt mede-eigenaar vrouwelijke voetbalploeg

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Wat te doen als je miljoenen verdient? “Investeren”, moet Naomi Osaka (WTA-3) gedacht hebben.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Osaka heeft zich ingekocht in de vrouwelijke voetbalploeg North Carolina Courage, één van de beste voetbalploegen in de Verenigde Staten. Dat nieuws maakte de ploeg zelf bekend op haar website en deelde de Japanse tennisster intussen ook op haar sociale media.

Met de promocode ladbrokes vind je nog meer informatie over de laatste nieuwtjes uit de tenniswereld (en allerlei andere sporten), bekijk je verschillende livestreams en deelnemen aan weddenschappen. Gebruik de volgende promocode: ladbrokes.

Geweldige vrouwen

Osaka koos niet zonder reden om te investeren in een vrouwelijke voetbalploeg. “De vrouwen die in mijn jeugd hebben geïnvesteerd, hebben me gemaakt tot wie ik nu ben en ik zou niet weten waar ik zonder hen zou staan”, licht ze toe. “Mijn investering in de North Carolina Courage gaat veel verder dan alleen eigenaar van een ploeg zijn, het is een investering in geweldige vrouwen die rolmodellen en leiders zijn in hun vakgebied en alle jonge vrouwelijke atleten inspireren. Ik bewonder ook alles wat de club doet voor diversiteit en gelijkheid in de gemeenschap. Ik kijk er enorm naar uit om North Carolina Courage te steunen en mijn steentje bij te dragen.”

Sinds 2017

North Carolina Courage werd opgericht in 2017 door Steve Malik en is actief in de National Women’s Soccer League (NWSL). De voorbije jaren sleepte de ploeg al zes trofeeën in de wacht.

“Ik ben verheugd Naomi te verwelkomen als mede-eigenaar van onze club”, klinkt Malik trots. “Zij belichaamt de waarden die we bij North Carolina Courage nastreven en biedt een onschatbare meerwaarde over onderwerpen die verder reiken dan sport. Er is niemand beter geplaatst om ons te helpen het verschil te blijven maken in onze gemeenschap. Samen willen we de volgende generatie vrouwen inspireren.”

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS