Home » Geen categorie » Oyen en De Sutter pakken dubbeltitel in Bol

Oyen en De Sutter pakken dubbeltitel in Bol

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Justine De Sutter en Sofie Oyen hebben de dubbeltitel veroverd op het ITF-toernooi van Bol ($10 000). Ze versloegen de topreekshoofden in de finale.

De Sutter en Oyen kwamen in het Kroatische Bol zowel in het enkelspel als in het dubbelspel in actie. De eerste ronde was het eindstation voor De Sutter, Oyen haalde de tweede ronde. In het dubbelspel kenden beiden meer succes, op weg naar de finale verloren ze geen enkele set.

In de eindstrijd moesten ze aantreden tegen de eerste reekshoofden Anna en Charlotte Klasen uit Duitsland. De eerste set ging naar de Duitse zusjes met 3-6, maar in de tweede set kon de Belgische tandem een tiebreak uit de wacht slepen. Die pakten ze met 7-6(4) waarna een supertiebreak de beslissing moest brengen. Ook daarin was de spanning te snijden, en uiteindelijk wonnen De Sutter en Oyen met 10-7.

Zowel voor De Sutter als voor Oyen is het de eerste titel van het jaar.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden