Home » ATP » Paire heeft alle motivatie verloren: “Er heerst hier een begrafenisstemming”

Paire heeft alle motivatie verloren: “Er heerst hier een begrafenisstemming”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Benoit Paire (ATP-35) heeft het helemaal gehad met de coronacrisis. De Fransman zegt dat hij alle motivatie verloren is.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Paire ging in de eerste ronde van het ATP 1 000-toernooi van Monte Carlo (Monaco) met 4-6, 7-6 (3) en 6-7 (5) onderuit tegen Jordan Thompson (ATP-63). Na afloop was de 31-jarige Fransman erg openhartig: “Ik heb er geen zin meer in, tennissen brengt me geen plezier meer. Normaal is dit het beste toernooi van de wereld, maar nu word ik triest van hier te spelen. Zonder publiek is het net als spelen op een kerkhof, er heerst hier een begrafenisstemming”.

Paire kan zich niet meer motiveren: “Of ik nu win of verlies, het kan me niet meer schelen. Eerlijk gezegd ben ik blij dat ik naar huis kan, daar moet ik tenminste niet meer doen alsof en kan ik gewoon zeggen dat ik het gehad heb met Covid-19. Als ik mijn dubbelspel verlies kan ik meteen naar huis, als ik win maak ik mezelf wijs dat het nog twee dagen is eer ik weer kan verliezen en naar huis mag. Ik heb het helemaal gehad.”

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS