Home » Davis Cup » Piqué reageert prikkelbaar op kritische tweet van Dewulf

Piqué reageert prikkelbaar op kritische tweet van Dewulf

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Davis Cup-organisator Gerard Piqué lag de eerste dag van de Davis Cup onder vuur omwille van de lege stadions en de tegenvallende ticketverkoop. De Spanjaard reageerde op een kritische post van journalist Filip Dewulf.

Dewulf volgt de Davis Cup ter plaatste en kaartte op Twitter de tegenvallende bezoekersaantallen aan. Het stadium 3 van de Caja Magica heeft een capaciteit van meer dan 1 700 fans, maar toch waren er maar vijftien fans present op de tribune van Dewulf bij het begin van de eerste Belgische wedstrijd

Piqué reageerde meteen op de tweet met een nieuwe foto: “Ben je zeker dat het er maar vijftien zijn?”. Op de andere tribune zaten inderdaad de trouwe supporters van België en Colombia, maar toch was de zaal nog grotendeels leeg. Ook de Française Alizé Cornet mengde zich in de discussie: “Beste Gerard, ik kan zien dat je nooit naar een echte Davis Cup bent gaan kijken, dit is het niet.”


ué.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden