Home » Poll » Poll: Slaagt Serena Williams er nog in om het record van 24 grandslamtitels te evenaren?

Poll: Slaagt Serena Williams er nog in om het record van 24 grandslamtitels te evenaren?

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Al meer dan een jaar jaagt Serena Williams (WTA-11) op haar 24e grandslamtitel. De 37-jarige Amerikaanse was er twee keer bijzonder dicht bij, maar op Roland Garros ging ze roemloos tenonder in de derde ronde. Moet ze de hoop stilaan opgeven?

Het blijft toch één van de hamvragen in het vrouwentennis: slaagt Serena Williams er nog in om het magische record van 24 grandslamtitels van Margaret Court te evenaren (en te breken). Het had er vorig jaar alle schijn van, want zowel op Wimbledon als op de US Open stond het voormalige nummer één van de wereld in de finale. In Londen bleek Angelique Kerber (WTA-6) echter te sterk en in New York moest ze de duimen leggen voor Naomi Osaka (WTA-1).

Dit jaar loopt het heel wat minder voor Williams, met slechts een kwartfinale op de Australian Open als uitschieter. Op Roland Garros liet ze zich vorige week in de derde ronde nog verrassen door landgenote Sofia Kenin (WTA-30). Het was al geleden van Wimbledon 2014 dat Williams in een Grand Slam er zo vroeg uitvloog.

En dus rijst de vraag of Williams op haar 37e nog wel in staat is om een grandslamtitel binnen te rijven. Wat denk jij? Laat het ons weten via de poll hieronder!

[poll id=”67″]

Steven Gijbels

Steven Gijbels

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden