Home » Nieuws » Pouille besmet met coronavirus

Pouille besmet met coronavirus

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

De Franse tennisser Lucas Pouille (ATP-69) is besmet met COVID-19 en zal zeven dagen in isolatie doorbrengen. De Fransman maakte ook bekend dat zijn samenwerking met Amélie Mauresmo stopt.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Pouille heeft positief getest op het coronavirus maar heeft als enige symptoom dat hij zijn reukzin kwijt is. Voor hem wacht er nu een periode van zeven dagen in isolatie. Tevens maakt hij een einde aan zijn seizoen.

De Fransman had ook anders nieuws te melden. Hij zal niet langer samenwerken met de Franse ex-tennisspeelster Mauresmo. Pouille bedankte Mauresmo voor de hulp in de afgelopen twee jaar: “Bedankt voor alles! Na een goede samenwerking van twee jaar scheiden onze wegen maar ik zal er belangrijke lessen uit onthouden.”

Volgens de Franse krant L’Équipe zou ex-nummer één Mauresmo beslist hebben om de samenwerking te beëindigen na onderling overleg met Pouille. Mauresmo is zelf mama van twee kindjes en wil liever niet meer reizen met haar familie omwille van de huidige pandemie. Loïc Courteau, momenteel de co-trainer van Pouille samen met Mauresmo, zou voorlopig wel nog Pouille begeleiden.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS