Home » Geen categorie » PRIMEUR: Comeback Bemelmans: met nieuwe trainer naar Roland Garros

PRIMEUR: Comeback Bemelmans: met nieuwe trainer naar Roland Garros

PRIMEUR: Comeback Bemelmans: met nieuwe trainer naar Roland Garros

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Na een turbulente week klaart de zon weer op voor Ruben Bemelmans (ATP-187). De Belg maakt zich op voor een comeback na anderhalve maand blessureleed én heeft een nieuwe trainer. Zo vertelt hij in primeur aan Tennisplaza België.

Nadat Bemelmans in maart geblesseerd raakte aan zijn onderrug, was het lange tijd onzeker wanneer hij terug zou kunnen spelen. Nu vertelt de Belg in primeur aan Tennisplaza België dat hij klaar is voor zijn comeback. “Vrijdag vertrek ik naar Parijs om mij voor te bereiden op de kwalificaties van Roland Garros. Veel verwachtingen koester ik niet, maar ik heb genoeg ervaring om mijn niveau op te krikken, zelfs mét een blessure”, klinkt het strijdvaardig.

Bemelmans revalideerde de voorbije weken naar eigen zeggen voldoende om opnieuw pijnvrij te kunnen spelen. “Het voelt allemaal nog een beetje onwennig aan, maar de pijn is weg. Ik ga vooral proberen te genieten van mijn comeback. Ik sta vol ongeduld te popelen om terug wedstrijden te kunnen spelen.”

Tennistrio onder Van Herck

Na de breuk met Daniel Meyers en Hope and Spirit moest Bemelmans noodgedwongen op zoek naar een nieuwe trainer, maar ook die klip is nu omzeild. “Johan Van Herck gaat mij vanaf nu bijstaan op de toernooien. Samen met Kimmer Coppejans (ATP-192) en Joris De Loore (ATP-279) zal ik een groepje vormen. Zowel zij als ik zijn alvast erg gemotiveerd om samen aan de slag te gaan.”

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws