Home » Geen categorie » PRIMEUR – Rising Stars Tennis Tour verovert dit seizoen heel België

PRIMEUR – Rising Stars Tennis Tour verovert dit seizoen heel België

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Dit seizoen steekt de Rising Stars Tennis Tour by BNP Paribas Fortis in een nieuw jasje. De tour zal maar liefst veertien internationale tennistoernooien omvatten, zowel voor dames als voor heren.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

De Rising Stars Tennis Tour focust zich dus niet langer op mannentennis alleen. Bovendien wordt er dit jaar niet alleen meer aan de kust, maar in heel België getennist met toernooien in Vlaanderen én Wallonië.

“Met dit initiatief willen we samen met Tennis Vlaanderen en de Association Francophone de Tennis, jong Belgisch tennistalent, de ‘Rising Stars’, de kans te bieden om verder op te klimmen op de internationale rankings zonder daarvoor naar het buitenland te moeten trekken”, vertelt sponsoring & event manager Tom Guetens van BNP Paribas Fortis aan Tennisplaza België. “Het prijzengeld van de toernooien varieert van $ 15 000 t.e.m. $ 25 000.”

Naar goede gewoonte kunnen alle wedstrijden gratis worden bijgewoond. De tour wordt geopend op 17 juni met de Havré Fair-Play Trophy voor vrouwen. Bekijk de volledige toernooikalender hieronder.

Rising Stars Tennis Tour 2017 - © Largus
Rising Stars Tennis Tour 2017 – © Largus

[alert type=”info” title=”Meer info”]Meer informatie vind je vanaf 14u op de vernieuwde website van de Rising Stars Tennis Tour (die nu ook in het Frans is, nvdr.) en op Facebook en Twitter.[/alert]

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS