Home » Geen categorie » PRIMEUR: Van Herck coacht Coppejans in Brazilië en Argentinië

PRIMEUR: Van Herck coacht Coppejans in Brazilië en Argentinië

PRIMEUR: Van Herck coacht Coppejans in Brazilië en Argentinië

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Kimmer Coppejans (ATP-132) zal van 3 t.e.m. 18 oktober gecoacht worden door Davis Cup-kapitein Johan Van Herck. Van Herck zal Coppejans begeleiden op een Braziliaans en Argentijns Challengertoernooi. Dat vertelt de moeder van Coppejans, Caroline Stubbe, in primeur aan Tennisplaza België.

Kimmer Coppejans en Johan Van Herck - © Caroline Stubbe

“Een tijdje geleden hadden we afgesproken dat Johan Kimmer eens enkele weken zou begeleiden en nu is het zover”, vertelt Stubbe. “Kimmer vertrekt vandaag (donderdag, nvdr.) naar Brazilië om er enkele Challengertoernooien te spelen. Johan zal hem vergezellen vanaf eind volgende week. Het toernooi van Porto Alegre (Brazilië, $ 40 000) zal Kimmer nog alleen afwerken, maar op de toernooien van Sao Paulo (Brazilië, $ 50 000) en Corrientes (Argentinië, $ 50 000) zal Johan hem coachen.”

“Kimmer kijkt enorm uit naar de samenwerking. Hij wil punten pakken om eind december terug in de top honderd te staan en hoopt om meteen op de hoofdtabel van de Australian Open te geraken.”

Vaste coach

Bestaat de kans dat er een vervolg wordt gebreid aan de samenwerking? “Voor alle duidelijkheid: Johan wordt Kimmers vaste coach niet, dat blijft Tom Devries”, voegt Stubbe er nog aan toe.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws