Home » Geen categorie » PRIMEUR – Vandorpe zet coach aan de deur

PRIMEUR – Vandorpe zet coach aan de deur

PRIMEUR – Vandorpe zet coach aan de deur

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Jef Vandorpe (ITF Wheelchair Junior-2) werkt niet langer samen met tenniscoach Ronny Van Langendonck. Dat maakte Van Langendonck zelf in primeur bekend aan Tennisplaza België.

“Ik zit volgend jaar 25 jaar in het rolstoeltennis en dit is de zoveelste keer dat ik teleurgesteld word”, opent een verslagen Van Langendonck bij ons zijn verhaal.

“De ouders van Jef hebben mij vandaag laten weten dat ze de samenwerking met mij stopzetten en dat betreur ik ten zeerste. Ik ben er namelijk van overtuigd dat Jef zelf niet honderd procent achter deze beslissing staat.”

Dezelfde golflengte

Volgens Van Langendonck, die ook als redacteur voor Tennisplaza België werkt, liep het al een tijdje minder geolied tussen hem en de ouders van Vandorpe. “Zij vonden dat Jef en ik de laatste tijd niet meer op dezelfde golflengte zaten. Uiteindelijk hebben zij bepaalde beslissingen genomen waarin ik mij niet kon vinden en daar ligt volgens mij de basis van deze breuk.”

“Ik ben hier oprecht niet goed van, maar ik wens Jef natuurlijk het allerbeste toe in de rest van zijn carrière. Hij is een geweldig talent en een absolute topkerel.”

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws