Home » Nieuws » Raducanu krijgt kritiek na nieuwe reclamecampagne (met wereldster Dua Lipa) voor Evian: “Zou je niet beter wat meer trainen?”

Raducanu krijgt kritiek na nieuwe reclamecampagne (met wereldster Dua Lipa) voor Evian: “Zou je niet beter wat meer trainen?”

Raducanu krijgt kritiek na nieuwe reclamecampagne (met wereldster Dua Lipa) voor Evian: “Zou je niet beter wat meer trainen?”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

De Britse Emma Raducanu (WTA-11) gaf eerder deze week geblesseerd op op het WTA-toernooi van Nottingham (Groot-Brittannië, WTA 250), maar rolt deze week vooral over de tongen naar aanleiding van de nieuwe reclamecampagne van het Franse mineraalwatermerk Evian.

In de marketingcampagne die Evian, de officiële watersponsor van Wimbledon, afgelopen woensdag lanceerde, is te zien hoe Raducanu het Britse popfenomeen Dua Lipa een forehand probeert aan te leren. De zangeres blijkt echter geen groot tennistalent te zijn en beide dames besluiten het dan maar op dansen te houden. “Jij kan veel beter dansen dan ik tennissen”, vertrouwt Lipa de Britse nummer 1 toe.

Oordeel hieronder vooral zelf en lees verder onder de video:

Kritiek op sociale media

Uiteraard bleven de commentaren op sociale media niet lang uit. Veel tennisfans vinden dat Raducanu haar tenniscarrière verwaarloost. “Je zou beter minder van dit soort dingen doen en wat meer trainen”, reageert @Ron46467670.

@Bi08101657 gaat nog een stap verder: “Ik koop Evian, maar geen tickets om jou aan het werk te zien. Evian geeft me een beter rendement.”

Naast teleurgestelde mensen die hopen dat ze “de Emma vanop Wimbledon en de US Open 2021 snel terug zullen zien”, krijgt de tennisster ook bijval van fans die haar steunen en verdedigen. Zo merkt iemand op Twitter op dat de video maanden geleden werd ingeblikt en dus los staat van haar huidige blessure.

(lees verder onder de tweets voor goed nieuws over Raducanu’s blessure)

Hoopvol voor Wimbledon

Intussen liep er ook nog sportief én goed nieuws binnen over Raducanu. De Britse zou naar verluidt tijdig fit geraken voor Wimbledon. Dat wees een scan uit die ze dinsdagavond onderging.

Wimbledon gaat van start op 27 juni.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws