Home » Grand Slam » Australian Open » Raonic en Cilic zijn helemaal terug van weggeweest en sturen twee top 10-spelers huiswaarts

Raonic en Cilic zijn helemaal terug van weggeweest en sturen twee top 10-spelers huiswaarts

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Marin Cilic (ATP-39) en Milos Raonic (ATP-35) zijn beiden uitstekend op dreef op deze Australian Open. Ze zorgden voor een stunt tegen een top 10-speler en strijden tegen elkaar om een plek in de kwartfinale.

Cilic moest het in de derde ronde opnemen tegen Roberto Bautista Agut (ATP-9). De Spanjaard pakte de eerste set met 6-7 (3) maar Cilic trok vervolgens met 6-4 en 6-0 het laken naar zich toe. Bautista Agut streed voor elk punt en pakte de vierde set met 5-7. Toch was het uiteindelijk de Kroaat die met 6-3 in de vijfde set wist door te stoten naar de vierde ronde.

Na de snelle uitschakeling van Denis Shapovalov (ATP-13) en Felix Auger-Aliassime (ATP-22), waren alle Canadese ogen gericht op Raonic. De 29-jarige Canadees stond in de derde ronde tegenover Stefanos Tsitispas (ATP-6), die vorig jaar de halve finale speelde. Raonic haalde snoeihard uit en de Griek slaagde er niet in om terug te vechten. De Canadees haalde na een wedstrijd van tweeëneenhalf uur met 7-5, 6-4 en 7-6 (2) de overwinning binnen.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS