Home » ATP » Raonic en Paire passen voor Antwerpen

Raonic en Paire passen voor Antwerpen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Milos Raonic (ATP-30) en Benoît Paire (ATP-23) zullen volgende week niet in actie komen op het ATP-toernooi van Antwerpen. Ook Albert Ramos-Vinolas (ATP-46) past voor het toernooi.

De 28-jarige Raonic kwam op de Laver Cup voor het laatst in actie. De Canadees paste voor de Aziatische tour en maakte nu ook bekend dat hij niet zal deelnemen in Antwerpen, hij ondervindt nog te veel hinder van een liesblessure. Ook het Franse enfant terrible Paire zakt dit jaar niet af naar Antwerpen. Paire heeft last van vermoeidheid en ging door het lint in Shanghai “Ik wil hier niet langer zijn, ik wil naar huis, ik kan niet meer”.

De Spanjaard Ramos-Vinolas heeft zich intussen ook teruggetrokken. Steve Darcis (ATP-177) staat dankzij zijn beschermde ranking dicht bij de hoofdtabel, wat dan weer een wildcard zou vrijmaken. Voor Kimmer Coppejans (ATP-161) en Ruben Bemelmans (ATP-204) is het nog even nagelbijten.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden