Home » Geen categorie » Regen stopt Bemelmans in Nottingham

Regen stopt Bemelmans in Nottingham

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Ruben Bemelmans (ATP-141) kwam op woensdag in actie op het grastoernooi van Nottingham (challenger – $64.000). Hij was goed op weg om net zoals vorige week de kwartfinale te halen, toen de wedstrijd stopgezet werd door de regen.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Onze landgenoot is prima op dreef op het Engelse gras : na een kwartfinale vorige week is won hij zijn eerste ronde partij tegen de Engelse wildcard Daniel Smethurst. Op woensdag kwam hij in actie tegen het 7e reekshoofd Matthew Ebden, die eerder te sterk was voor Maxime Authom.

Een spannende eerste set resulteerde in een tiebreak, waarin Bemelmans met 7-1-2 het laken naar zich toe trok. In de tweede set kwam onze landgenoot op een 4-1 voorsprong, toen de partij onderbroken werd door de regen. De wedstrijd wordt op donderdag verder gespeeld, tenminste als de weergoden het grastoernooi wat gunstig gezind zijn.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Elise Mertens - © Jimmie48 Tennis Photography

Mertens moet opgeven in Madrid

Elise Mertens (WTA-16) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de halve finale van het WTA-toernooi van Madrid (Spanje WTA 1 000). Ze moest met een opgave de strijd staken tegen Aryna Sabalenka (WTA-7).

LEES MEER