Home » Grand Slam » Australian Open » Regen stuurt programma Australian Open in de war, vijf Belgen in actie op dag 2

Regen stuurt programma Australian Open in de war, vijf Belgen in actie op dag 2

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Door de regen werden er op dag één enkel wedstrijden op showcourts afgewerkt. De matchen van Alison Van Uytvanck (WTA-47) en Greet Minnen (WTA-119) werden verschoven naar dinsdag.

Van Uytvanck en Minnen zouden maandag in actie komen, maar hun matchen werden verplaatst. Van Uytvanck neemt het in de eerste wedstrijd op Court 15 op tegen de Française Fiona Ferro (WTA-63). In de derde partij op datzelfde court komt Minnen in actie tegen de Wit-Russische Aliaksandra Sasnovich (WTA-94). Beide speelsters hopen hun eerste zege op de hoofdtabel van de Australian Open te boeken.

Op court 3 komt David Goffin (ATP-11) in de vijfde wedstrijd in actie tegen Fransman Jeremy Chardy (ATP-58). Na afloop van die wedstrijd neemt Elise Mertens (WTA-17) het op tegen Danka Kovinic (WTA-86). Kirsten Flipkens (WTA-81) kijkt in de vijfde wedstrijd op Court 13 de Tsjechische Karolina Muchova (WTA-22) in de ogen.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden