Home » Geen categorie » Reuter bereikt finale in Antalya

Reuter bereikt finale in Antalya

Reuter bereikt finale in Antalya

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Yannik Reuter (ATP-409) heeft zich geplaatst voor de finale op het ITF-toernooi van Antalya in Turkije (Hardcourt, $ 10 000). In de halve finale gunde hij zijn tegenstander amper twee spelletjes.

De 24-jarige Reuter is deze week het topreekshoofd in Antalya en maakt zijn favorietenrol waar. Op weg naar de finale liet hij amper één set liggen. Zo moest onze landgenoot in de tweede ronde knokken voor de zege tegen de Turkse thuisspeler Muhammet Haylaz (ATP-1398) maar haalde hij het uiteindelijk met 6-3,2-6 en 6-4. In de kwartfinale ging hij verder op zijn elan en versloeg hij het zesde reekshoofd in twee sets.

In de halve finale stond Reuter tegenover de 17-jarige Roemeen Nicolae Frunza (ATP-1368) die twee reekshoofden had uitgeschakeld. De Belg was duidelijk de sterkste en vloog naar de winst met 6-2 en 6-0. In de finale is er een droomaffiche tussen eerste reekshoofd Reuter en tweede reekshoofd en Turkse thuisspeler Cem Ilkel (ATP-442). Reuter kan zijn eerste titel van het seizoen pakken en strijdt voor de zevende ITF-titel uit zijn carrière.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws