Home » Geen categorie » Reuter, Gigounon en Gillé-Vliegen stoten door in Alphen aan den Rijn

Reuter, Gigounon en Gillé-Vliegen stoten door in Alphen aan den Rijn

Reuter, Gigounon en Gillé-Vliegen stoten door in Alphen aan den Rijn

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Yannik Reuter (ATP-237) en Germain Gigounon (ATP-293) hebben zich geplaatst voor de tweede ronde van het challengertoernooi van Alphen aan den Rijn (€42 500). In het dubbelspel wonnen Sander Gillé (ATP D-165) en Joran Vliegen (ATP D-170) hun openingswedstrijd.

Reuter moest het in de eerste ronde opnemen tegen de Nederlander Botic Van de Zandschulp (ATP-722), onze landgenoot trok met met 6-2 6-7(1) en 6-3 aan het langste eind. In de volgende ronde wacht een duel met de winnaar van de wedstrijd tussen vijfde reekshoofd Thiemo De Bakker (ATP-150) en Dimitar Kuzmanov (ATP-323).

Ook Gigounon plaatste zich voor de tweede ronde, na winst in drie sets tegen Nikola Milojevic (ATP-214): 3-6 7-5 en 6-0. In de tweede ronde volgt wellicht een klepper met topreekshoofd Robin Haase (ATP-62), als die Andriej Kapas (ATP-480) kan verslaan in zijn openingspartij. Clément Geens (ATP-258) speelt woensdag zijn eerste wedstrijd tegen de Nederlander Jesse Huta Galung (ATP-476).

In het dubbelspel zijn Gillé en Vliegen als vierde geplaatst, in een spannende wedstrijd waren ze met 5-7 6-2 en 10-4 te sterk voor Dragos Dima (ATP D-986) en Bastian Trinker (ATP D-NR). Ze strijden tegen het Nederlandse duo Robin Haase (ATP D-221) en Boy Westerhof (ATP D-1046) om een plaats in de halve finale.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws