Home » Geen categorie » Reuter naar hoofdtabel in Brest, Gillé-Vliegen naar kwartfinale

Reuter naar hoofdtabel in Brest, Gillé-Vliegen naar kwartfinale

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op het challengertoernooi van Brest (Frankrijk, € 106 000) heeft Yannik Reuter (ATP-486) zich geplaatst voor de hoofdtabel. Sander Gillé (ATP D-137) en Joran Vliegen (ATP D-122) wonnen hun eerste dubbelpartij.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Reuter kwam als vijfde reekshoofd aan de start van de kwalificaties. In de eerste ronde was hij vrijgesteld, daarna was hij te sterk voor de Zwitser Yann Marti (ATP-518) met 6-3 en 6-4. In de beslissende ronde ging hij met 6-4 en 7-5 voorbij de Fransman Hugo Nys (ATP-636). Op de hoofdtabel wacht een duel met tweede reekshoofd Marius Copil (ATP-78). Ook Arthur De Greef (ATP-151) komt in actie in Brest, hij ontmoet de Fransman Benjamin Bonzi (ATP-187).

De Belgische tandem Gillé en Vliegen zorgden voor een knappe prestatie in de eerste ronde van het dubbelspel, ze waren met 7-6(4) en 6-3 te sterk voor de Britse tandem Ken (ATP D-89) en Neal Skupksi (ATP D-68).

Joran Vliegen & Sander Gillé European Open 2017 © Vincent Van Doornick (Imagellan)
Joran Vliegen & Sander Gillé European Open 2017 © Vincent Van Doornick (Imagellan)

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER