Home » Geen categorie » Reuter wint Belgisch onderonsje in Saint Brieuc

Reuter wint Belgisch onderonsje in Saint Brieuc

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Yannik Reuter (ATP-221) heeft het Belgisch duel in de eerste ronde van het Challengertoernooi van Saint Brieuc (Frankrijk, € 43 000) gewonnen. Hij versloeg Maxime Authom (ATP-277) in twee sets.

In onderlinge ontmoetingen stond het 1-1 tussen Authom en Reuter. Reuter begon het best aan de partij en haalde de eerste set met 6-4 binnen. Ook in de tweede set waren beide spelers aan elkaar gewaagd, Authom moest met 7-5 het hoofd buigen. De wedstrijd duurde 1 uur en 41 minuten.

In de tweede ronde neemt Authom het op tegen de winnaar van het duel tussen tweede reekshoofd Sergiy Stakhovsky (ATP-111) en de Franse wildcard Enzo Couacaud (ATP-419).

In het dubbelspel komt Authom (ATP D-275) nog in actie samen met Gleb Sakharov (ATP D-954), zij nemen het op tegen topreekshoofden Antonio Sancic (ATP D-90) en Andrei Vasilevski (ATP D-95). Ook Joran Vliegen (ATP D-162) dubbelt in Frankrijk, aan de zijde van de Nederlander David Pel (ATP D-206) ontmoet hij Rameez Junaid (ATP D-131) en Tim Puetz (ATP D-508).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

David Goffin - © Tani

Goffin redt het niet in Montreal

David Goffin (ATP-61) heeft geen succes geboekt met zijn wildcard op het ATP-toernooi van Montreal (Canada, ATP 1 000). Hij verloor zijn eerste wedstrijd in twee sets.

LEES MEER