Home » Geen categorie » Rising Stars Tennis Tour in Damme van start met veertien Belgen

Rising Stars Tennis Tour in Damme van start met veertien Belgen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

De volgende etappe van de Rising Stars Tennis Tour by BNP Paribas Fortis gaat van start in Damme (België, $ 15 000). Er staan veertien Belgen op de hoofdtabel. 

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

De Rising Stars Tennis Tour loopt stilaan op zijn einde. De voorlaatste stop is in het West-Vlaamse Damme. Yannick Vandebulcke (ATP-395) is het eerste reekshoofd en komt in de eerste ronde uit tegen zijn landgenoot Turpal Gadamauri (NG) die uit de kwalificaties komt. Christopher Heyman (ATP-435), het tweede reekshoofd, moet het opnemen tegen de qualifier Dimitry Voronin (ATP-1074). In de volgende ronde komt Heyman uit tegen een andere Belg. Benjamin Dhoe (ATP-1672) neemt het op tegen de 16-jarige Tom Pisane (NG).

Het vierde reekshoofd Jonas Merckx (ATP-512) vecht een Belgisch duel uit met Philippe Geladé (ATP-1780) die zich kon plaatsen vanuit de kwalificaties. Clément Geens (ATP-480), nummer drie van de plaatsingslijst, komt in de openingsronde uit tegen Valentin Guenther (ATP-1668). Geens komt mogelijk uit tegen een andere Belg. Buvaysar Gadamauri (NG) moet dan winnen van Matteo Martineau (ATP-1316). Romain Barbosa (ATP-540) is het vijfde reekshoofd en speelt in de eerste ronde tegen Anton Chekov (NG).

Jonas Merckx - © Nick Verhaeghe
Jonas Merckx – © Nick Verhaeghe

Jeroen Vanneste (ATP-833) komt in de eerste ronde uit tegen Loic Perret (ATP-1012) uit Zwitserland. Vanneste en Barbosa kunnen elkaar in de tweede ronde ontmoeten. Julien Dubail (ATP-579) is het zesde reekshoofd en speelt in de openingsronde tegen Hunter Johnson (ATP-1870). Seppe Cuypers (NG), die een wild card kreeg, moet het opnemen tegen Billy Harris (ATP-774), het achtste reekshoofd. Maxime Pauwels (ATP-1198) komt uit tegen de Qatarees Mubarak Shannan Zayid (ATP-1276).

[alert type=”info” title=”Rising Stars Tennis Tour by BNP Paribas Fortis”]Meer informatie over de Rising Stars vind je hier.[/alert]

koen

koen

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER