Home » Geen categorie » Rising Stars Tennis Tour in Duinbergen kent dertien Belgen aan de start

Rising Stars Tennis Tour in Duinbergen kent dertien Belgen aan de start

Rising Stars Tennis Tour in Duinbergen kent dertien Belgen aan de start

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

De volgende etappe in de Rising Stars Tennis Tour by BNP Paribas Fortis wordt genomen in Duinbergen (België, $ 15 000). Er komen maar liefst dertien Belgische mannen aan de start. 

Julien Cagnina (ATP-454) is als derde reekshoofd de best geplaatste Belg deze week in Duinbergen. Hij neemt het in de eerste ronde op tegen de 17-jarige Belg Buvaysar Gadamauri (NG) die zich via de kwalificaties kon plaatsen voor de hoofdtabel. Turpal Gadamauri (NG), de oudere broer van Buvaysar, kreeg een wild card van de organisatie en neemt het in de eerste ronde op tegen de Nederlander Tim Van Terheijden (ATP-1026).

Yannick Vandenbulcke (ATP-461) vecht in de eerste ronde een Belgisch duel uit met Mathieu Bouwen (NG) die dankzij een wild card op de hoofdtabel staat. Vandenbulcke is het vierde reekshoofd in Duinbergen. Het vijfde reekshoofd, Jonas Merckx (ATP-559) neemt het in de eerste ronde op tegen de Australiër Nathan Eshmade (ATP-995).

Yannick Vandenbulcke - ©Philippe Buissin (Imagellan)
Yannick Vandenbulcke – ©Philippe Buissin (Imagellan)

Er zijn nog twee Belgische duels geprogrammeerd in de eerste ronde. Benjamin Dhoe (ATP-1343) neemt het op tegen Jeroen Vanneste (ATP-890). Gentenaar Niels Desein (ATP-886) staat tegenover Maxime Pauwels (ATP-1361) die zich wist te plaatsen via de kwalificaties. Michael Geerts (ATP-762) komt uit tegen de Nederlander Guy Den Heijer (ATP-990).

Jonathan Van Nieuwenhove (NG) en Jolan Cailleau (ATP-1015) hebben een wild card gekregen van de organisatie. Zij moeten het opnemen tegen respectievelijk Matteo Martineau (ATP-1243) en Stephan Gerritsen (ATP-1446).

[alert type=”info” title=”Rising Stars Tennis Tour by BNP Paribas Fortis”]Meer informatie over de Rising Stars vind je hier.[/alert]

Deel dit artikel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
koen

koen

Meer nieuws