Home » Geen categorie » Rising Stars Tennis Tour in Koksijde kent negen Belgische dames aan de start

Rising Stars Tennis Tour in Koksijde kent negen Belgische dames aan de start

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

De Rising Stars Tennis Tour by BNP Paribas Fortis heeft een volgende etappe in Koksijde (België, $ 25 000). Er komen maar liefst negen Belgische dames aan het werk. 

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Greet Minnen (WTA-502), die terugkeert na een rugblessure, neemt het in de eerste ronde op tegen het vijfde reekshoofd Bibiane Schoofs (WTA-291). Kimberley Zimmermann (WTA-328) krijgt ook een reekshoofd voorgeschoteld. De Slovaakse Michaela Honcova (WTA-310), nummer zeven van de plaatsingslijst, wacht op haar. Marie Benoît (WTA-427) heeft een taaie klant aan het tweede reekshoofd Cindy Burger (WTA-223).

Magali Kempen (WTA-576) en Luna Meers (NG) kregen van de organisatie een wild card. Zij moeten respectievelijk aan de slag tegen Anastasia Frolova (WTA-304) en Ganna Poznikhirenko (WTA-323).

Twee Belgische duels in de openingsronde

Justine Pysson (NG) en Deborah Kerfs (WTA-590), die beide een wild card kregen van de organisatie, vechten een Belgisch robbertje uit in de eerste ronde. Ook Elyne Boeykens (WTA-425) en Hélène Scholsen (WTA-400) moeten uitmaken wie de beste Belgische van de twee is.

[alert type=”info” title=”Rising Stars Tennis Tour by BNP Paribas Fortis”]Meer informatie over de Rising Stars vind je hier.[/alert]

koen

koen

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER