Home » Geen categorie » Rising Stars Tennis Tour in Wanfercee-Baulet kent veertien Belgen aan de start

Rising Stars Tennis Tour in Wanfercee-Baulet kent veertien Belgen aan de start

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Veertien Belgische dames komen aan de start van de Rising Stars Tennis Tour by BNP Paribas Fortis in Wanfercee-Baulet (België, $ 15 000). 

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Britt Geukens (WTA-537) is het eerste reekshoofd deze week in het Waalse Wanfercee-Baulet. Zij moet het in de openingsronde opnemen tegen Rushri Wijesundera (WTA-1170). Catherine Chantraine (WTA-709), het vijfde reekshoofd, neemt het in een Belgisch duel op tegen Anastasia Smirnova (WTA-1233) die zich kon plaatsen via de kwalificaties. Eliessa Vanlangendonck (WTA-774), nummer acht van de plaatsingslijst, komt uit tegen Naima Karamoko (WTA-1081).

Eliessa Vanlangendonck - © Richard Van Loon (tennisfoto.net)
Eliessa Vanlangendonck – © Richard Van Loon (tennisfoto.net)

Margaux Bovy (WTA-687), het vierde reekshoofd, vecht in de openingsronde een Belgisch duel uit tegen Juliette Bastin (NG) die een wild card kreeg van de organisatie. Michaela Boev (WTA-798) speelt tegen Stephanie Wagner (NG). Victoria Smirnova (WTA-1203) moet het opnemen tegen de Belgische Celine El Ghali (NG) die als lucky loser werd opgevist uit de kwalificaties.

Chelsea Vanhoutte (NG) en Pauline Demel (NG) spelen in de eerste ronde een Belgisch duel. Zij kregen van de organisatie een wild card. Ook Mathilde Devits (WTA-1233) kreeg een wild card en moet het in de eerste ronde opnemen tegen Aymet Uzcategui (WTA-857). Luna Meers (NG) kon zich plaatsen via de kwalificaties. Meers heeft het niet getroffen bij de loting en komt uit tegen het derde reekshoofd Julyette Maria Josephine Steur (WTA-627). Lara Salden (NG) wist zich ook te plaatsen voor de hoofdtabel door het kwalificatietoernooi. Zij moet het opnemen tegen Carolin Schmidt (WTA-1170).

Lara Salden en Maxime Braeckman - © Facebook (Kim Clijsters Academy)
Lara Salden en Maxime Braeckman – © Facebook (Kim Clijsters Academy)

[alert type=”info” title=”Rising Stars Tennis Tour by BNP Paribas Fortis”]Meer informatie over de Rising Stars vind je hier.[/alert]

koen

koen

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER