Home » Geen categorie » Rochus vervoegt Goffin op hoofdtabel in Bordeaux

Rochus vervoegt Goffin op hoofdtabel in Bordeaux

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Olivier Rochus (ATP-470) heeft zich in Bordeaux geplaatst voor de hoofdtabel, na winst tegen de Fransman Laurent Lokoli (ATP-423) in de beslissende kwalificatiewedstrijd. Ook David Goffin (ATP-104) komt deze week in actie in Frankrijk.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Rochus, die heel wat plaatsen op de ranking moest prijsgeven wegens blessures, kende een goede start in Bordeaux. Na een felbevochten wedstrijd zette hij de Italiaan Alberto Brizzi (ATP-328) met 6-2 6-7(6) en 6-2 op zij in de eerste ronde. Nadien haalde hij het vrij makkelijk van vierde reekshoofd Enrique Lopez-Perez (ATP-225) met 6-2 en 6-3.

Ook in de beslissende wedstrijd boekte ‘Oli’ een makkelijke overwinning, hij haalde het met 6-2 en 6-3 van Lokoli. In de eerste ronde treft hij de Franse kwalificatiespeler Josselin Ouanna (ATP-278), het is hun eerste ontmoeting.

Goffin, als zesde geplaatst in Bordeaux, kent wel al zijn tegenstander : hij treft de Argentijn Horacio Zeballos (ATP-120). Eerder dit jaar verloof Goffin van de Argentijn op de Sony Tennis Open in Miami in twee sets.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Roberto Bautista Agut - © Richard van Loon (tennisfoto.net)

Vierde reekshoofd onderuit op European Open

Vierde reekshoofd Roberto Bautista Agut (ATP-20) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de kwartfinale op de European Open in Antwerpen (België, ATP 250). De Hongaar Marton Fucsovics (ATP-39) was in drie te sterk voor de 33-jarige Spanjaard.

LEES MEER