Home » Geen categorie » Roddick blijft het zwarte beest van Malisse

Roddick blijft het zwarte beest van Malisse

Roddick blijft het zwarte beest van Malisse

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Xavier Malisse is er niet in geslaagd om te winnen van zijn “zwarte beest” Andy Roddick. Op de Masters van de Champions Tour in Londen verloor hij met 6-4 6-2 van de twee jaar jongere Amerikaan.

Op de Champions Tour draait het er vooral om om het publiek te entertainen, maar beide spelers stapten het terrein op met de missie om de finale te halen. Roddick, die nog steeds over een enorm sterke service beschikt, liet Malisse vooral lopen tijdens de wedstrijd. In een erg spannende eerste set haalde hij het met 6-4, want X-Man kon een hele resem breakpunten niet benutten.

In de tweede set zorgde Malisse voor enkele knappe punten, en hij had ook duidelijk het Engelse publiek op zijn hand. Maar een erg gedreven en fitte Roddick ging door op zijn elan, en haalde ook set twee binnen met 6-2.

Malisse vertelde na de wedstrijd dat hij erg blij was met de uitnodiging om in de Royal Albert Hall te spelen : “Het toernooi, de entourage, het hotel, de hele week was echt fantastisch. Ik vind het jammer dat ik op zondag niet meer kan spelen, maar wellicht zou ik morgen toch te stijf geweest zijn”. “Ik heb nog nooit zoveel plezier gehad terwijl ik aan het verliezen was”, grapte Malisse na de wedstrijd.

Hoe ziet de toekomst eruit voor Malisse ? “Geen idee eigenlijk, ik kijk al erg uit naar Kerstmis. Ik hoop dat ze me volgend jaar nog eens terugvragen in de Royal Albert Hall. Ik heb erg goeie herinneringen aan Wimbledon en hier in Londen heb ik echt een schitterende tijd gehad.”

Deel dit artikel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws