Home » Geen categorie » Safarova opnieuw te sterk voor Wickmayer

Safarova opnieuw te sterk voor Wickmayer

De Miami Open (Verenigde Staten, $ 6 993 450) zit erop voor Yanina Wickmayer (WTA-67). In de eerste ronde verloor ze van de Tsjechische Lucie Safarova (WTA-36).

Wickmayer en Safarova stonden voor de tweede keer dit jaar tegenover elkaar, eerder dit jaar leed Wicky een pijnlijke nederlaag op de Australian Open. Ook in Miami waren beide speelsters aan elkaar gewaagd. De eerste set werd beslist in de tiebreak, daarin trok Safarova met 7-6(2) aan het langste eind.

In de tweede set moest Wickmayer bij 5-4 serveren om in de wedstrijd te blijven. Na een felbevochten spelletje benutte Safarova haar tweede matchpunt. Na 1 uur en 55 minuten stond de 7-6(2) en 6-4 eindstand op het scorebord.

Wickmayer last nu een rustperiode in om een halsstarrige polsblessure te laten genezen.