Home » ATP » Safin is zeker: “Corona is één groot complot, men wil ons chips inplanten”

Safin is zeker: “Corona is één groot complot, men wil ons chips inplanten”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

De voormalige nummer 1 van de wereld, Marat Safin, is ervan overtuigd dat de COVID-19 pandemie een complot is waarbij men mensen chips wil inplanten.

Volgens de Rus zit miljardair Bill Gates alvast mee in het complot. “Gates zei in 2015 al dat ons een pandemie te wachten stond en dat we niet voorbereid zouden zijn. Twee weken voor de uitbraak van het coronavirus hield hij dan weer, samen met andere zakenmensen, een simulatie op het Wereld Economisch Forum in Davos (Zwitserland). Ik geloof niet dat Gates de toekomst kan voorspellen. Hij was op de hoogte en bereidde zich voor.”

5G

Ook de uitrol van het supersnelle 5G-netwerk linkt Safin aan de coronacrisis. “Waarom lanceren ze dat nu? Nanochips zullen snel volgen. Kijk wat er rondom ons gebeurt: mensen zijn in paniek door horrorverhalen op tv en ze geloven alles wat ze zien en horen. Maar niet alles is zoals het wordt verteld, het is allemaal voorbereid.”

Volgens de gewezen grandslamkampioen denken heel wat mensen dat onze beschaving bijna ten einde is, maar daar gelooft hij zelf dan weer niet in. “Het zal niet lang meer duren of we lopen allemaal rond met een chip in ons lichaam. Ik vertel niets nieuws, het staat allemaal op het internet.”

Safin denkt tenslotte ook te weten wie er achter het complot schuilgaat. “Mannen met meer macht dan presidenten en eerste ministers, mensen die het geld écht beheren, zij die de wereld bezitten.”

Verenigd Rusland

Safin won in 2000 de US Open, vijf jaar later was hij de beste op de Australian Open. In 2011 ging hij in de Russische politiek en sloot zich aan bij Yedinaya Rossiya (Verenigd Rusland), de grootste partij van het land en steunpilaar van president Vladimir Poetin.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS