Home » Geen categorie » Salden en Vanhoutte grijpen dubbeltitel in Wanfercee-Baulet

Salden en Vanhoutte grijpen dubbeltitel in Wanfercee-Baulet

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op de Rising Stars Tennis Tour by BNP Paribas Fortis in Wanfercee-Baulet (België, $ 15 000) hebben Lara Salden (NG) en Chelsea Vanhoutte (WTA D-1203) het dubbeltoernooi op hun naam geschreven. In de finale gingen ze in twee sets voorbij een Spaans-Portugees duo.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

In de finale moesten Salden en Vanhoutte het opnemen tegen de Spaans-Portugese tandem Helena Jansen Figueras (NG) en Francisca Jorge (WTA D-878) die het tweede reekshoofd naar huis stuurden. Salden en Vanhoutte waren duidelijk goed op elkaar ingespeeld en triomfeerden met 6-3 en 7-6.

Voor de 18-jarige Salden en de 17-jarige Vanhoutte is het allebei hun eerste dubbeltitel op het professionele ITF-circuit. Salden stond ook in de kwartfinale in het enkelspel in Wanfercee-Baulet maar moest daarin het onderspit delven tegen de Duitse Stephanie Wagner (NG). Margaux Bovy (WTA-683) plaatste zich wel voor de halve finale na een zege tegen Vanhoutte (NG).

[alert type=”info” title=”Rising Stars Tennis Tour by BNP Paribas Fortis”]Meer informatie over de Rising Stars vind je hier.[/alert]

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS