Home » Geen categorie » Salden naar halve finale dubbelspel in Cap d’Ail

Salden naar halve finale dubbelspel in Cap d’Ail

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Lara Salden (ITF-377) heeft zich samen met haar Nederlandse dubbelpartner Phillis Vanenburg (ITF-180) geplaatst voor de halve finale van het Grade 2 toernooi van Cap d’Ail. In het enkelspel werd ze in de eerste ronde uitgeschakeld door het vijfde reekshoofd.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

In het enkelspel moest Salden het in de eerste ronde opnemen tegen vijfde reekshoofd Mira Antonitsch (ITF-90) uit Oostenrijk. Onze landgenote moest met 6-1 en 6-1 de duimen leggen. In het dubbelspel was Salden wel succesvol aan de zijde van de Nederlandse Vanenburg. In de eerste ronde trokken ze samen met 4-6 6-2 en [10-8] aan het langste eind tegen de Italiaanse derde reekshoofden Anna Turati (ITF-177) en Bianca Turati (ITF-46).

In de tweede ronde stond een duel tegen de Frans-Oekraïense tandem Kelia Le Bihan (ITF-647) en Katarina Zavatska (ITF-135). Met 6-1 en 6-4 boekten Salden en Vanenburg een plaatsje bij de laatste vier. In de halve finale wacht een duel tegen de Oostenrijks-Italiaanse tandem Mira Antonitsch (ITF-90) en Beatrice Torelli (ITF-91).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS