Home » Rising Stars Tennis Tour » Salden stoomt door naar halve finale in Wanfercee-Baulet

Salden stoomt door naar halve finale in Wanfercee-Baulet

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Lara Salden (WTA-659) heeft zich geplaatst voor de halve finale van het Rising Stars by BNP Paribas toernooi in Wanfercee-Baulet (België, $ 15 000). Ook in het dubbelspel staat ze in de finale.

Salden was de enige Belgische die wist door te stoten tot de kwartfinale. Ze kwam als vijfde reekshoofd aan de start en haalde het in de eerste ronde met 6-0 en 6-1 van landgenote Michaela Boev (WTA-967). Ook in de tweede ronde kreeg Salden weinig tegenstand, ze won met 6-0 en 6-0 van Diana Martynov (NG).

In de kwartfinale zorgde Salden voor een stunt door tweede reekshoofd Anna-Giulia Remondina (WTA-591) met 6-1 en 6-3 opzij te zetten. In de halve finale wacht een duel met de Japanse Yukina Saigo (WTA-786) of de Franse Caroline Romeo (WTA-616).

Samen met de Française Camille Sireix (WTA D-539) staat Salden (WTA D-496) ook in de dubbelfinale. Daarin nemen ze het op tegen de Belgische tandem Michaela Boev (WTA D-555) en Catherine Chantraine (WTA D-1 208).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden