Home » Geen categorie » Salman en Vanneste eerste kwartfinalisten op Koksijde Men’s Trophy

Email

Op de Rising Stars Tennis Tour by BNP Paribas Fortis in Koksijde (België, $ 15 000) hebben Omar Salman (ATP-709) en Jeroen Vanneste (ATP-922) zich kunnen plaatsen voor de kwartfinale.

Woensdag werden er twee Belgische duels afgewerkt in de tweede ronde van het enkelspel. Salman moest het opnemen tegen Jolan Cailleau (ATP-903). Salman haalde het met 6-1 en 7-6 (3) na één uur en 48 minuten. In de kwartfinale wacht Antoine Hoang (ATP-429) die vorige week nog het toernooi in Eupen won.

Omar SALMAN ©Philippe Buissin / IMAGELLAN
Omar SALMAN
©Philippe Buissin / IMAGELLAN

Het tweede Belgische duel ging tussen Vanneste en Germain Gigounon (ATP-536). In een spannende wedstrijd, die bijna tweeënhalf uur in beslag nam, won Vanneste met 7-5, 4-6 en 6-2. Zijn tegenstander in de volgende ronde wordt de Fransman Tak Khunn Wang (ATP-963).

Salman en Barbosa naar halve finale dubbel

In de kwartfinale van het dubbelspel werd er eveneens een Belgisch duel uitgevochten. Salman (ATP D-765) en Romain Barbosa (ATP D-633) waren te sterk voor Simon Stevens (NG) en Clément Geens (ATP D-448) met 7-6 (4) en 6-3. In de halve finale nemen ze het op tegen Aziz Dougaz (ATP D-806) en Alexis Klegou (ATP D-680).

[alert type=”info” title=”Rising Stars Tennis Tour by BNP Paribas Fortis”]Meer informatie over de Rising Stars vind je hier.[/alert]