Home » Geen categorie » Salman en Vanneste eerste kwartfinalisten op Koksijde Men’s Trophy

Salman en Vanneste eerste kwartfinalisten op Koksijde Men’s Trophy

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op de Rising Stars Tennis Tour by BNP Paribas Fortis in Koksijde (België, $ 15 000) hebben Omar Salman (ATP-709) en Jeroen Vanneste (ATP-922) zich kunnen plaatsen voor de kwartfinale. 

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Woensdag werden er twee Belgische duels afgewerkt in de tweede ronde van het enkelspel. Salman moest het opnemen tegen Jolan Cailleau (ATP-903). Salman haalde het met 6-1 en 7-6 (3) na één uur en 48 minuten. In de kwartfinale wacht Antoine Hoang (ATP-429) die vorige week nog het toernooi in Eupen won.

Omar SALMAN ©Philippe Buissin / IMAGELLAN
Omar SALMAN
©Philippe Buissin / IMAGELLAN

Het tweede Belgische duel ging tussen Vanneste en Germain Gigounon (ATP-536). In een spannende wedstrijd, die bijna tweeënhalf uur in beslag nam, won Vanneste met 7-5, 4-6 en 6-2. Zijn tegenstander in de volgende ronde wordt de Fransman Tak Khunn Wang (ATP-963).

Salman en Barbosa naar halve finale dubbel

In de kwartfinale van het dubbelspel werd er eveneens een Belgisch duel uitgevochten. Salman (ATP D-765) en Romain Barbosa (ATP D-633) waren te sterk voor Simon Stevens (NG) en Clément Geens (ATP D-448) met 7-6 (4) en 6-3. In de halve finale nemen ze het op tegen Aziz Dougaz (ATP D-806) en Alexis Klegou (ATP D-680).

[alert type=”info” title=”Rising Stars Tennis Tour by BNP Paribas Fortis”]Meer informatie over de Rising Stars vind je hier.[/alert]

koen

koen

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER