Home » Geen categorie » Sander Gille in kwartfinale Eupen

Sander Gille in kwartfinale Eupen

Sander Gille in kwartfinale Eupen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Op het Futures toernooi in Eupen ($10.000) heeft Sander Gille zich als eerste geplaatst voor de kwartfinales. Ook Julien Cagnina maakt nog kans op een plaats in de kwartfinale, maar zijn partij werd door de regen verplaatst naar donderdag.

Maar liefst veertien landgenoten kwamen aan de start van het ITF toernooi van Eupen. Na drie dagen spelen wist Sander Gille zich voor het eerst te plaatsen voor de kwartfinale. Hij versloeg Vandenbulcke met 6-4 6-4, nadat hij eerder ook al won van de Fransman Julien Obry met 7-6(3) 5-4.

Ook Julien Cagnina maakt nog aanspraak op een plaats in de kwartfinales. Hij behaalde een 6-0 6-4 overwinning tegen de Mexicaan Astorga, en neemt het in de tweede ronde op tegen de Fransman Sidorenko. Beide topreekshoofden Arthur De Greef en Yannik Reuter werden uitgeschakeld in de eerste ronde.

Sander Gille is overigens ook prima op dreef in het dubbelspel, samen met Joran Vliegen bereikte hij de finale. Op twitter toonde hij zich erg blij met zijn overwinningen deze week :

 

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws