Home » Geen categorie » Scholsen met stunt voorbij tweede reekshoofd naar halve finale Ramat Hasharon

Scholsen met stunt voorbij tweede reekshoofd naar halve finale Ramat Hasharon

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Met een stunt tegen het tweede reekshoofd kon Hélène Scholsen (WTA-516) zich plaatsen voor de halve finale van het ITF-toernooi in Ramat Hasharon (Israel, $ 15 000).

Het was de eerste keer dat Scholsen het moest opnemen tegen Gozal Ainitdinova (WTA-410), het nummer twee van de plaatsingslijst. De twee gaven elkaar geen duimbreed toe in de eerste manche en een tiebreak moest de beslissing brengen. Hierin was de Belgische oppermachtig en won zeven punten op rij.

Daarna stond er geen maat op Scholsen die spurtte naar de eindoverwinning. Na 1 uur en 43 minuten stonden de knappe 7-6 (0) en 6-0 cijfers op het scorebord. In de halve finale speelt ze tegen de winnares van het duel tussen Kana Daniel (WTA-856), die Eliessa Vanlangendonck (WTA-668) versloeg in de eerste ronde, en Lou Adler (WTA-837).

In het dubbelspel speelt Scholsen (WTA D-467) vandaag nog de halve finale aan de zijde van Vlada Ekshibarova (WTA D-612). Zij nemen het op tegen Charlotte Römer (WTA D-476) en Caroline Werner (WTA D-1020).

koen

koen

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden