Home » Geen categorie » Scholsen, Vanlangendonck en Zimmermann bij laatste acht in Brussel

Scholsen, Vanlangendonck en Zimmermann bij laatste acht in Brussel

Scholsen, Vanlangendonck en Zimmermann bij laatste acht in Brussel

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Hélène Scholsen (WTA-624), Kimberley Zimmermann (WTA-673) en Eliessa Vanlangendonck (WTA-995) hebben zich geplaatst voor de kwartfinale van de Iris Ladies Trophy in Brussel ($10 000). Voor de Smirnova-tweeling is het toernooi afgelopen.

Tweede reekshoofd Scholsen nam het in de tweede ronde in een Belgisch duel op tegen Anastasia Smirnova (WTA-1150). Scholsen haalde het in drie sets met 2-6 7-5 en 6-2. Tegenstandster in de kwartfinale wordt de Australische kwalificatiespeelster Ellen Perez (NR). Samen met de Zwitserse Karin Kennel (WTA D-369) staat Scholsen (WTA D-537) ook in de dubbelfinale.

Vijfde reekshoofd Zimmermann was met 7-6(2) en 6-1 te sterk voor de Braziliaanse Carolina Meligeni Rodrigues Alves (WTA-830). In de kwartfinale wacht een duel met de Zwitserse Nina Stadler (WTA-850), die het eerste reekshoofd naar huis stuurde.

Kimberley Zimmermann - © Jimmie48 Tennis Photography (www.j48tennis.net)
Kimberley Zimmermann – © Jimmie48 Tennis Photography (www.j48tennis.net)

Ook Eliessa Vanlangendonck (WTA-995) gaat een ronde verder na winst met 6-4 en 6-0 tegen de Zwitserse Chiara Frapolli (WTA-1025). Zij strijdt tegen de Franse Manon Peral (NR) om een plaats bij de laatste vier. Voor Victoria Smirnova (WTA-1006) zit het toernooi erop, zij verloor van Emmanuelle Girard (WTA-1170) uit Frankrijk met 6-3 en 6-3.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws