Home » WTA » Scholsen wint tweede titel op rij in Tel Aviv

Scholsen wint tweede titel op rij in Tel Aviv

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Voor de tweede week op rij heeft Hélène Scholsen (WTA-524) de eindzege binnengehaald in Israel. Dit keer was ze de sterkste op het ITF-toernooi van Tel Aviv (Israel, $ 15 000). 

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

In de finale van Tel Aviv stond de Belgische tegenover Caroline Werner (WTA-625). In de onderlinge ontmoetingen stond het 1-1 tussen de beide speelsters. Zondag was het de Belgische die als eerste een kloofje kon slaan. Maar tot twee keer toe kwam Werner van een break achterstand terug. In de eindfase van de set kon Scholsen voor de derde keer een break scoren en die bleek voldoende voor setwinst.

In de tweede manche had Scholsen genoeg aan één break in het vijfde spelletje om de wedstrijd in een beslissende plooi te leggen. Na 1 uur en 33 minuten stonden de 7-5, 6-4 winstcijfers voor Scholsen vast. De Belgische is nu al tien wedstrijden ongeslagen en won dit jaar al haar tweede ITF-titel en de vijfde van haar carrière.

koen

koen

MEER NIEUWS

Sander Gillé en Joran Vliegen - © European Open

Sandoran naar kwartfinale in Halle

Sander Gillé (ATP D-29) en Joran Vliegen (ATP D-28) hebben zich geplaatst voor de kwartfinale op grastoernooi van Halle (Duitsland, ATP 500). Ze gingen voorbij een Australisch duo.

LEES MEER