Home » Geen categorie » Serena Williams heeft heugelijk nieuws

Serena Williams heeft heugelijk nieuws

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

De Amerikaanse Serena Williams (WTA-2) heeft op Snapchat gehint dat ze samen met haar verloofde in blijde verwachting zijn.

Williams postte op Snapchat een foto met de tekst “20 weeks” erbij, doelend op een zwangerschap die al 20 weken ver zou zijn. Binnenkort wordt ze dus voor het eerst moeder samen met haar verloofde Alexis Ohanian. De tennisster heeft het nieuws echter nog niet officieel bevestigd.

Aan het begin van dit jaar won Williams nog de Australian Open en speelde sindsdien geen enkele wedstrijd meer. Vorige maand trok ze zich nog terug uit de toernooien van Indian Wells en Miami door een knieblessure. Ondanks haar afwezigheid zal ze volgende week de nummer één positie weer overnemen van Angelique Kerber (WTA-1).

UPDATE 19 APRIL 2017 – 19u50
Williams verwijderde de foto intussen en ook de WTA haalde het nieuws van haar sociale media af.

UPDATE 20 APRIL 2017 – 7u
Intussen werd door een woordvoerder van de speelster bevestigd dat Williams wel degelijk zwanger is. “Ze verwacht een kindje in de herfst en zal niet meer in actie komen dit jaar. In 2018 plant ze haar comeback.”

koen

koen

MEER NIEUWS

David Goffin - © Tani

Goffin redt het niet in Montreal

David Goffin (ATP-61) heeft geen succes geboekt met zijn wildcard op het ATP-toernooi van Montreal (Canada, ATP 1 000). Hij verloor zijn eerste wedstrijd in twee sets.

LEES MEER