Home » Geen categorie » Serena Williams: “Ik mik op 25 grandslamzeges”

Serena Williams: “Ik mik op 25 grandslamzeges”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Serena Williams (WTA-23) liet verstek gaan voor de Australian Open, maar toch is de titelverdedigster vastbesloten om haar comeback te maken. In een interview met Vogue liet ze zich ontvallen dat ze droomt van 25 grandslamtitels.

Serena is in Vogue erg openhartig over haar bevalling, en de complicaties nadien. De kleine Alexis Olympia kwam ter wereld na een noodkeizersnede nadat haar hartje was gestopt met kloppen, maar uiteindelijk ging alles goed met het kleintje: Het moment waarop ik Alexis voor de eerste keer mocht vastnemen was geweldig”, aldus Serena.

Maar nadien traden er opnieuw complicaties op, deze keer bij Serena zelf. Ze voelde zich kortademig en had het risico om opnieuw met bloedklonters te maken te hebben. Ze kreeg bloedverdunners toegediend, maar had ook last van een interne bloeding waardoor ze zes weken het bed moest houden. Dat verklaart ook waarom ze niet klaargeraakte voor Melbourne.

Toch is Serena nog altijd gedreven: “Ik wil zeker nog Grand Slams willen, het is geen geheim dat ik er 25 op mijn palmares zou willen zien staan. Misschien kan mijn dochter me daarbij helpen, ik verlies soms wedstrijden omdat ik te zenuwachtig ben, maar sinds de geboorte is veel van de stress verdwenen. Ik sta nu met een ander gevoel op de baan.”

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden