Home » Geen categorie » Serena Williams rouwt om overlijden hond

Serena Williams rouwt om overlijden hond

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Pijnlijk nieuws voor Serena Williams (WTA-1). Haar trouwe viervoeter Jackie is afgelopen week op zestienjarige leeftijd overleden. “Dit komt hard aan”, liet de tennisster via de sociale media optekenen.

Jackie vergezelde Williams sinds 1999, twee weken voor ze als zeventienjarige op de US Open haar eerste grandslamzege boekte. “Tot enkele dagen geleden was ze nog aan het sprinten, maar vanochtend maakte ze me duidelijk dat de tijd gekomen was om moedig te zijn en haar te laten gaan”, vertelt Williams. “Samen met mijn vader heb ik op een liefdevolle manier afscheid kunnen nemen, maar ik mis haar verschrikkelijk erg. Toen ik daarstraks uit de douche kwam, was ze er niet om aan mijn been te likken zoals ze normaal altijd deed om mij te tonen hoe graag ze me zag. Jackie Baila Pete Williams, ik zal je missen maar in gedachten blijf je altijd bij me.”

Williams postte hierop nog enkele ontroerende foto’s van Jackie op haar Instagram.
 

Today really is hard for me. My special friend in which I got at 17 (2 weeks before I won my very first Grand Slam) left me today. She was 16 years young and up until a few days ago was still sprinting. Her poor body gave out this morning and she had a way of telling me it was time for me to be brave and let her go. With my dad by my side we were able to say a loving goodbye. She was with me from 1999 until today and I miss her so much. I got out of the shower this afternoon and she was not there to lick my leg as she always did everyday to remind me how much she loved me. I feel so lucky to have such a special friend. Give your dog, cat, pet a big hug. #breakingheart #bff Jackie Baila Pete Williams I will miss you and your memory will live forever.

Een foto die is geplaatst door Serena Williams (@serenawilliams) op

My angel

Een foto die is geplaatst door Serena Williams (@serenawilliams) op

Jackie- Lauralei, Chip, and Mommy miss you so much. We will never forget u. ❤️ thank you for the kindness and joy you brought us.

Een foto die is geplaatst door Serena Williams (@serenawilliams) op

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS