Home » Geen categorie » Sharapova deelt voorsmaakje van autobiografie

Sharapova deelt voorsmaakje van autobiografie

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Binnenkort verschijnt de autobiografie van Maria Sharapova. In het People Magazine kunnen haar fans al een voorsmaakje ontdekken.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Op 12 september zal de autobiografie van de Russische tennisspeelster Sharapova gepubliceerd worden. Met de titel “Unstoppable: My Life So Far” zal ze openhartig vertellen over de ups en downs in haar carrière.

Het tijdschrift People Magazine lost deze week al een exclusieve preview van het boek. In het artikel “Sterker na het schandaal” spreekt Sharapova over de terugkeer na haar schorsing voor een positieve test op het verboden product meldonium: “Het is vermoedelijk het zwaarste ding dat een atleet kan meemaken”, zegt de Russische.

In haar autobiografie houdt Sharapova vol dat ze onschuldig is in de meldoniumaffaire. Ze zegt dat een dokter haar het medicijn voorschreef en dat ze er onmiddelijk mee zou gestopt zijn als ze op de hoogte was dat het product op de verboden lijst stond.

Ondertussen is Sharapova al terug actief op de tennisvelden en won ze in juli de eerste match bij haar comeback. “Ik genoot er echt van om terug aan een toernooi mee te doen. Ik kreeg opnieuw voldoening voor de routines vòòr en na de match, de kleine dingen die vroeger automatisch gebeurden.”

In haar boek vertelt de Russin ook over haar immigratieverhaal en de harde weg naar de top: “Het was moeilijk maar woorden op papier zetten hielp me door sommige harde momenten. Ik ken echter weinig sterke mensen die een gemakkelijk verleden hadden”, besluit ze.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS