Home » Geen categorie » Sharapova om duimen en vingers van af te likken

Sharapova om duimen en vingers van af te likken

Sharapova om duimen en vingers van af te likken

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Maria Sharapova (WTA-6) was altijd al om op te eten en dat imago blijft de blonde babe uitspelen. Na haar eigen lijn met allerlei snoepgoed, brengt de Russische tennisster nu ook een reeks chocolade op de markt.

Sharapova kondigt een coöperatie met een Poolse chocolade-expert, Baron Chocolatier aan. De samenwerking zal resulteren in een decadente collectie van repen chocolade. Onder de naam Sugarpova Premium Chocolates, komen stukken chocolade van 100g in de winkelrekken. Het aanbod bevat naast pure en melkchocolade ook chocolade met geroosterde kokosnoot en aardbei. Alle ingrediënten zijn koosjer, halal en natuurlijk.

De Russische schone is zelf een enorme zoetekauw. Drie jaar geleden bracht ze daarom haar eigen snoep uit. Tijdens de US Open van 2013 diende ze meteen een aanvraag in om gedurende die twee weken niet Sharapova, maar Sugarpova te heten. Zo zou haar nieuwe snoepgoed onmiddellijk in het middelpunt van de aandacht komen te staan.

De snoepjes van Sugarpova lijken in menig opzicht op de initiatiefneemster. De gummies zijn kleurrijk, speels, trendy, zien er erg lekker uit en tonen behoorlijk duur te zijn. Online betaal je voor een zakje felgekleurde lippen van 142 gram ongeveer vijf euro, exclusief verzendingskosten. Een bokaal vol gele tennisbal-kauwgombollen kost je al gauw 20 euro en voor 35 euro word je de trotse eigenaar van een “Tall Sweet & Tart Tower”. 

Met de chocolade die ze nu gaat produceren wil Sharapova een moment waarbij de tijd even stil staat creëren, zodat je kan genieten van een heerlijk, rijk stukje zoetigheid in je mond. Wil je zelf eens proeven van dit lekkers, neem dan een kijkje op http://www.sugarpova.com.

En mooie Maria wil zelfs nog meer…

Chloë Lyssens Danneboom

Chloë Lyssens Danneboom

Meer nieuws