Home » Geen categorie » Sharapova schrijft autobiografie

Sharapova schrijft autobiografie

Sharapova schrijft autobiografie

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

De Russische tennisspeelster Maria Sharapova zal een autobiografie uitbrengen. Het boek zal in september 2017, na de US Open, klaar zijn. Een eerste samenvatting werd al beschikbaar gesteld.

Na haar schorsing voor het gebruik van meldonium, zal Sharapova eind april haar comeback maken op het WTA-toernooi van Stuttgart. De Russische is ondertussen ook bezig met de voorbereiding van haar autobiografie die in september 2017 zal uitkomen.

Er werd al een eerste samenvatting van het boek naar buiten gebracht met als werktitel “The rise and fall, and rise again of tennis sensation Maria Sharapova”.

Hier volgt een korte vertaling van de samenvatting: “In het midden van de nacht gaan een vader en een dochter met de bus naar de Nick Bollettieri Tennis Academy. Ze spreken geen Engels en vertrokken uit Rusland met slechts 700 dollar en de overtuiging dat het zesjarige meisje de nieuwe tennisster zal worden. Verrassend genoeg hebben ze gelijk.”

“De jonge Maria Sharapova werd een van de beste, bekendste en best betaalde atleten. Op haar zeventiende won ze Wimbledon en op haar achttiende werd ze de nummer één. Tot vandaag heeft ze vijf grandslams gewonnen. Maar op het toppunt van haar populariteit, kreeg ze een nieuwe uitdaging nadat ze positief test op doping. Op dezelfde manier als ze tennis speelt, vertelt Sharapova haar verhaal: onbevangen en uitdagend.”

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws