Home » Geen categorie » Snelle exit van Coppejans en Desein in Ilkley

Snelle exit van Coppejans en Desein in Ilkley

Snelle exit van Coppejans en Desein in Ilkley

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Kimmer Coppejans (ATP-98) en Niels Desein (ATP-166) zijn allebei meteen uitgeschakeld op het Challengertoernooi van Ilkley (€ 42 500). Coppejans ging onderuit tegen een kwalificatiespeler, terwijl Desein het onderspit moest delven tegen een hoger gerangschikte Japanner.

Vijfde reekshoofd Coppejans, die sinds deze week in de top 100 staat, begon duidelijk als favoriet tegen de Bosnische kwalificatiespeler Mirza Basic (ATP-221). Hij nam ook een goede start en pakte de eerste set met 6-4. In de tweede set knokte Basic zich echter terug in de match met 6-3. In de beslissende derde set was de Bosniër opnieuw de sterkste met 6-4 en was het toernooi van Ilkley voor Coppejans afgelopen.

Desein moest het in zijn eerste rondeduel opnemen tegen de Japanner Yoshihito Nishioka (ATP-142). Het was hun tweede onderlinge duel. De Japanner won eerder dit jaar in een driesetter het eerste duel van Desein. Nishioka pakte dit keer opnieuw de zege. Hij haalde het met 7-5 en 6-4. Eerder ging ook al Maxime Authom in de eerste ronde in Ilkley onderuit.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws