Home » WTA » Snelle exit voor Wickmayer in Puerto Vallarta

Snelle exit voor Wickmayer in Puerto Vallarta

Snelle exit voor Wickmayer in Puerto Vallarta

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Yanina Wickmayer (WTA-84) is nog steeds op zoek naar haar eerste zege van 2024. Ze verloor in de openingsronde in Puerto Vallarta (Mexico, WTA 125).

In Puerto Vallarta in Mexico trad Wickmayer aan als het tweede reekshoofd. Ze speelde in de eerste ronde tegen de Franse speelster Leolia Jeanjean (WTA-147).

Wickmayer had een lastige start. Ze kon geen enkel spelletje winnen in de eerste set en ging dus met 6-0 onderuit. In de tweede set kon Wickmayer langere tijd gelijke tred houden met Jeanjean maar ze moest met 7-5 het onderspit delven.

Tot nu toe kon Wickmayer nog geen enkele partij winnen in 2024. In Hobart, op de Australian Open en in Cluj-Napoca ging ze zowel in het enkelspel als in het dubbelspel onderuit in de eerste ronde. Ze verloor dit jaar al zeven partijen in het enkelspel en dubbelspel maar is dus nog op zoek naar haar eerste overwinning van het seizoen.

Wickmayer (WTA D-88) komt in Puerto Vallarta nog wel in actie in het dubbeltoernooi. Samen met Kimberly Zimmermann (WTA D-70) vormt ze een Belgisch team. In de eerste ronde spelen ze tegen Maia Lumsden (WTA D-76) en Sabrina Santamaria (WTA D-84).

Kimberley Zimmermann - © Tennis Club Caserta
Kimberley Zimmermann – © Tennis Club Caserta

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws