Home » Geen categorie » Spaanse verrast Liebens in halve finale Dijon

Spaanse verrast Liebens in halve finale Dijon

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Klaartje Liebens (WTA-567) is er niet in geslaagd om door te stoten naar de finale van het ITF-toernooi van Dijon (Frankrijk, $ 10 000). In de halve finale verloor ze verrassend van de Spaanse Ainhoa Atucha Gomez (WTA-846).

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Vijfde reekshoofd Liebens moest in Dijon enkel één setje prijsgeven in de tweede ronde. Ze startte dan ook als favoriete tegen de lager gerangschikte Atucha Gomez. De Spaanse ging echter al vroeg in de eerste set door de opslag van Liebens, en wist de voorsprong de hele set vast te houden. Set één ging met 6-4 naar Atucha Gomez.

In de tweede set kon Liebens als eerste een kloofje slaan, maar de Spaanse brak nog terug. In een razend spannend slot trok Atucha Gomez met 7-5 aan het langste eind. Voor Liebens is het dus nog even wachten op een nieuwe titel, haar laatste eindzege dateert van 2014.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Sander Gillé en Joran Vliegen - © European Open

Sandoran naar kwartfinale in Halle

Sander Gillé (ATP D-29) en Joran Vliegen (ATP D-28) hebben zich geplaatst voor de kwartfinale op grastoernooi van Halle (Duitsland, ATP 500). Ze gingen voorbij een Australisch duo.

LEES MEER