Home » Xtra » Stem nu op de Tennisplaza België Awards 2015

Stem nu op de Tennisplaza België Awards 2015

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Tennisplaza België en Tennisdeals slaan net als de voorbije jaren de handen in elkaar en gaan samen op zoek naar dé tennisnamen en hét tennismoment van 2015. Breng nu je stem uit en maak kans op een unieke Babolat X12 Club Racketholder Blauw t.w.v. € 50.

Wie maakte het voorbije seizoen furore op het circuit? Wie verraste met een geweldige vooruitgang op de wereldranglijsten? Jij hebt het laatste woord bij de Tennisplaza België Awards 2015.

Surf nu naar tbawards15.be, ontdek de genomineerden en breng nog t.e.m. 20 december je stem uit. Bovendien maak je zo kans op een unieke Babolat X12 Club Racketholder Blauw t.w.v. € 50 aangeboden door Tennisdeals. (Belangrijk: er is slechts één stem/deelname per persoon toegelaten!)

Op 30 december 2015 maken we, samen met de winnaar van de tennistas, de laureaten van de Tennisplaza België Awards 2015 bekend. (De winnaar van de tennistas zal persoonlijk door ons op de hoogte worden gebracht.)
 
[alert type=”info”]Stem op tbawards15.be en Twitter mee over de Tennisplaza België Awards 2015 met hashtag #tbawards15.[/alert]

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS